Usuarios registrados


Bactrospora patellarioides (Nyl.) Almq. var. convexa (de Lesd.) Egea & Torrente, Anisomeridium polypori (Ellis & Everh.) M.E. Barr, Waynea stoechadiana (Abbasi Maaf & Cl. Roux) Cl. Roux & P. Clerc

Bactrospora patellarioides (Nyl.) Almq. var. convexa (de Lesd.) Egea & Torrente, Anisomeridium polypori (Ellis & Everh.) M.E. Barr, Waynea stoechadiana (Abbasi Maaf & Cl. Roux) Cl. Roux & P. Clerc
Comentarios: 0 atomasvidal

Google Adsense Block

Principal / Otros / Boumort / Núvols amb entrades de llum

Núvols amb entrades de llum

Núvols amb entrades de llum

Image Details

Descripción: Boumort
08-04-2006

A l'acabar la sessió a l'observatori de Boumort estava núvol però amb entrades de llum.

Malgrat que va fallar que els voltors baixèssin a menjar-se l'ovella i després els trencalossos es mengèssin els osos, va pagar la pena la jornada i el que va costar de tràmits i de qüotes, ja que l'observació contínua de trencalossos (parats i volant) fins a 10 a la vegada, de l'àliga daurada parada davant nostre, de les gralles de bec vermell recollint llana pels nius, dels botxins, ... i tot en unes condicions de proximitat d'autèntic luxe. Una oportunitat única. Malgrat la decepció pel tema dels necròfags en acció menjant-se l'ovella i les potes, el que vam arribar a veure no tenia preu i n'estavem contents.

Voldria agrair molt al Pere tot l'esforç en tràmits amb Medi Ambient que va arribar a fer i tota la coordinació d'aquesta sessió i el seu entusiasme.

També vull tenir en compte l'Armand que va mantenir l'entusiasme malgrat el fort dolor al coxis que tenia (se'l va trencar en una caiguda, "en acte de servei en plena natura").

I al Joan que al no tenir equip de digiscoping (i fallar el tema de l'ovella) és el que més va patir ja que voltors, trencalossos i àliga daurada van quedar una mica lluny pel teleobjectiu.

I a tots junts pel bon rotllo i companyerisme que en tot moment va presidir la sessió.

Nikon Coolpix 4500, ISO100, 1/560, f7.5. A pols.
Fecha: 19.04.2006 11:53
Impactos: 1234
Descargas: 1
Puntuación: 0.00 (0 Votos)
Tamaño de archivo: 35.1 KB
Envíado por: Francesc Baldrís
Palabras clave: Núvols, Boumort

Prodigy 4image Theme by Moxet Khan

EXIF Info

Fabricante: NIKON
Modelo: E4500
Tiempo de exposición: 1/560 sec(s)
Valor de apertura: F/7.5
Velocidad ISO: 100
Fecha de creación: 08.04.2006 17:59:41
Longitud focal: 7.85mm

Discussion

Autor: Comentario:
No hay comentarios para esta imagen