Usuarios registrados


El poder del digiscoping 1 (Porphyrio porphyrio)

El poder del digiscoping 1 (Porphyrio porphyrio)
Comentarios: 1 atomasvidal

Google Adsense Block

Principal / Otros / Mis Vacaciones 2006 / Francesc Baldrís / Després de l'erupció 1/5

Després de l'erupció 1/5

Després de l'erupció 1/5

Image Details

Descripción: Lanzarote
11-08-2006

Els volcans de Lanzarote són del tipus hawaià, però a Hawai, on plou molt i hi ha molta humitat, després de les erupcions els terrenys són colonitzats i recuperats molt ràpdament. En canvi, a Lanzarote, amb molt poca pluja, vent continuu i molt sec la colonització i recuperació tarda segles.

Així que acaba una erupció el paisatge és completament dantesc i com de ciència ficció, però la colonització comença molt aviat. En un paisatge que sembla completament mort taques com blanquinoses, o groguenques, comencen a aparèixer a la lava. Són els líquens que fins a 150 espècies arriben a colonitzar la lava.

Per altra banda, els colors dels cràters dels volcans, dels dipòsits de lava o cendra tenen una varietat i colors diferents que sorpèn molt.

Foto feta dins del "Parque Natural de los Volcanes" que, com una anella, envolta el "Parque Nacional de Timanfaya". La visita és impressionant ja que l'erupció del 1730 al 1736, i després al 1824, va cobrir fins a 1/4 part de l'illa i el paisatge és dantesc, com de ciencia ficció, però impressionant. El problema és que a Timanfaya només et permeten recorre'l en autobús (sense baixar en cap moment), fotografiar a través dels vidres d'aquest. Només al "Parque Natural de los Volcanes" pots parar el cotxe i fer fotos.

Com a fet històric molt dramàtic per la gent de l'illa, a l'haver-hi l'erupció del 1730 al 1736 (que va arribar a acumular més de 30 volcans en 8 kms.) la gent fugia de l'illa en gran quantitat, cosa que va provocar que les autoritats prohibíssin aquest èxode, amb pena de presó inicalment, i de mort posteriorment !!!

Olympus SP-310.
ISO64, 1/250, f5. Mode automàtic. A pols.
Fecha: 11.09.2006 17:54
Impactos: 1028
Descargas: 0
Puntuación: 0.00 (0 Votos)
Tamaño de archivo: 81.4 KB
Envíado por: Francesc Baldrís
Palabras clave: Parque, Natural, de, los, Volcanes, Nacional, Timanfaya, lava, Lanzarote

Prodigy 4image Theme by Moxet Khan

Discussion

Autor: Comentario:
No hay comentarios para esta imagen