Usuarios registrados


Becut... 2ª

Becut... 2ª
Comentarios: 2 Ignacio Tapia

Google Adsense Block

Principal / Aves / Castellterçol / Aligot comú (Buteo buteo)

Aligot comú (Buteo buteo)

Aligot comú (Buteo buteo)

Image Details

Descripción: Castellterçol
04-04-2018

Després d'un mascle d'Astor va venir aquest Aligot que no es va estar molta estona, estava inquiet.

Dia assolellat amb molt de vent.

Ens va contactar en Marc Lacasa ja que es feia una "Olympus Experience OMD EM-1". Consistia en poder provar (o configurar correctament si ja es tenia) la càmera Olympus EM-1 Mark II (càmera d'alta gama) i objectius també Olympus, molt especialment el M. Zuiko digital 300mm 1:4 IS PRO (diàmetre 77 mm). Per fer-ho va venir un tècnic d'Olympus, el mateix Marc Lacasa, el Mikki i 7 interessats (contant al Pere i a mi). Ens van dividir en 2 grups, 3 persones amb el tècnic d'Olympus a l'Aguait per rapinyaires del bosc (pensat especialment per l'Esparver i l'Astor) i 4 persones (contant al Pere i a mi) amb el Marc Lacasa a l'Aguait de la Roca (pensat pels rapinyaires anteriors més l'Aligot i l'Àliga cuabarrada). Vam poder fer fotos amb els nostres equips i els d'Olympus (tot sense cost per l'ús de l'aguait). El nostre grup va tenir sort (no era bon dia pel fort vent present i per la presència d'un cotxe rondant per la zona que feia que els rapinyaires estesin inquiets i desconfiats) i vam poder veure i fotografiar un corb, un mascle d'astor i un aligot i vam veure una femella d'esparver. Aquesta és una de les fotos fetes amb el meu equip.

Hide de la Roca (de rapinyaires ), http://www.photodigiscoping.com/?product=hide-de-la-roca , dins del projecte de re-colonització de l'Àguila cuabarrada per la Universitat. Portat per Marc Lacasa i en Mikki, http://www.photodigiscoping.com/?product=observatorio-aves . Tracte exquisit i aguait perfecte per a 4 persones.

Canon 600D, Tamron 300 mm 2.8 LD IF + adaptador objectius Adaptall 2 a Canon EF. Trípode Manfrotto 055 nat 3, ròtula 501 Pro.

Mode Apertura, enfoc manual, 1/4000, ISO800, f4.

Nivells, to i saturació, màscara d'enfoc, eliminació d'halos, d'halos negres i blancs, Re-enquadrada.
Fecha: 05.04.2018 14:43
Impactos: 106
Descargas: 0
Puntuación: 0.00 (0 Votos)
Tamaño de archivo: 120.3 KB
Envíado por: Francesc Baldrís
Palabras clave: Aligot, comú, Buteo, buteo, Aguait, Roca, Castellterçol, Moianès

Prodigy 4image Theme by Moxet Khan

Discussion

Autor: Comentario:
No hay comentarios para esta imagen


Imagen anterior:
Aligot comú (Buteo buteo)
Siguiente imagen:
Corb (Corvus corax)