Usuarios registrados


Moto Harley-Davidson 548

Moto Harley-Davidson 548
Comentarios: 0 Pere Tuset

Google Adsense Block

Principal / Aves / Castellterçol / Aligot comú (Buteo buteo)

Aligot comú (Buteo buteo)

Aligot comú (Buteo buteo)

Image Details

Descripción: Castellterçol
20-06-2019

A les 10:20 va aparèixer un Aligot que va anar directe al colom viu amb el que no va tenir cap problema. El jove de Falcó pelegrí va marxar i es va estar casi tota l’estona xisclant des d’algun lloc a prop d’un costat de l’Aguait. L’Aligot va estar per feina fins les 11:46 en que va reaparèixer el jove de Falcó peregrí i l’Aligot va marxar.

Una cosa curiosa va ser que a la sessió es van posar un colom mort i un de viu. El viu estava estones tranquil i moments en que intentava alliberar-se. Quan el jove de falcó va atacar el colom mort el viu va intentar desesperadament alliberar-se i fugir i al cap d’una estona, quan vam tornar a mirar-lo, amb el falcó per feina, estava panxa amunt amb les poses esteses, vam pensar que estava mort, però quan l’Aligot ja el tenia controlat va revifar i va intentar una bona estona allibera-se fins que l’Aligot el va matar. Sembla que va intentar l’estratègia de fer-se el mort.

L'aguait és per a 4 persones.

Foto feta des de l'Aguait del Falcó (abans dit de la Roca), de Photodigiscoping, https://www.photodigiscoping.com, dins d'un projecte en el que participa la Universitat de Barcelona. Els responsables són el Marcos Lacasa i el Mikki (que és qui fa de guia i manté els aguaits) als que se'ls hi ha d'agrair les facilitats donades i ajut. Els aguaits estan a les muntanyes i boscos de Castellterçol i cobreixen tant l'observació dels rapinyaires diürns, aus petites, mamífers i del Gamarús. L'Aguait del Falcó permet l'observació i fotografia del Falcó peregrí, l'Astor, l'Esparver, l'Aligot, el Corb, a vegades la guineu. També, a tocar de l'aguait,es poden veure passeriformes en els arbres i arbustos.

Fent fotos colze a colze amb en Pere Tuset i en Macario.

Sol i núvols variable.

Canon 600D, Tamron 16-300mm F3.5-6.3 Di II VC PZD Macro. Trípode Manfrotto 055 nat 3, ròtula 501 Pro.

Mode Av, 6.3, 1/800, ISO400.

Nivells, to i saturació, màscara d'enfoc, eliminació d'halos, d'halos negres i blancs, ... Neat Image. Re-enquadrada.
Fecha: 24.06.2019 23:36
Impactos: 551
Descargas: 0
Puntuación: 0.00 (0 Votos)
Tamaño de archivo: 126.2 KB
Envíado por: Francesc Baldrís
Palabras clave: Aligot, comú, Buteo, buteo, Aguait, Roca, Photodigiscoping, Castellterçol, Moianès

Prodigy 4image Theme by Moxet Khan

Discussion

Autor: Comentario:
No hay comentarios para esta imagen